با افزایش سن تغییرات بسیاری در نقاط مختلف بدن رخ میدهد، یکی از اولین مناطقی که دستخوش تغییرات افزایش سن میشود پوست بدن در قسمتهای مختلف میباشد، این تغییرات در پوست صورت بیشتر نمایان میشود و افراد پس از 40 سالگی به دنبال روشهای مختلف جهت برطرف کردن نشانههای افزایش سن و بازگرداندن جوانی و شادابی به پوست خود میباشند. یکی از روشهای نوین در بازسازی و جوانسازی پوست تزریق بایوفیلر میباشد.
بایوفیلر یکی از روشهای نوین در جوانسازی و زیبایی پوصت صورت و یا سایر نقاط بدن می باشد که بدون جراحی و کمترین عارضهی جانبی میتواند اثرات شگفت انگیزی بر پوست صورت داشته باشد.
مواد تشکیل دهندهی بایوفیلر
فیلر زیستی یا به اصطلاح بایوفیلر محصولی است که از سلولها و بافتهای خود فرد تهیه میشود. در واقع بایو فیلر ژل مشتق شده از خون فرد میباشد و برای افرادی که تمایلی به استفاده محصولات حاوی اسید هیالورونیک ندارند مناسب میباشد
نحوه تزریق بایوفیلر
تزریق بایوفیلر در مطب و یا کلینیک مجهز توسط متخصص پوست انجام میشود. کل مراحل آماده سازی بایوفیلر و تزریق ان بین 90 تا 120 دقیقه زمان احتیاج دارد.
تزریق بایوفیلر توسط دکتر حمیده آقایی:
جهت تزریق بایوفیلر ابتدا باید به مطب پزشک متخصص پوست مراجعه نمائید و در صورتی که هیچ گونه مشکل جسمانی نداشته باشید پزشک شرایط لازم جهت تزریق و هزینههای درمان را به شما اعلام مینماید تا بتوانید جهت تزریق بایوفیلر برنامه ریزی داشته باشید.
مراحل آماده سازی و تزریق بایوفیلر عبارتند از:
ابتدا حدود 10 تا 20 میلی لیتر از خون بیمار گرفته میشود. پلاسمای خون با دستگاههای سانتریقیوژ و فیلترهای مختلف مورد پردازش و جداسازی قرار میگیرد تا پلاسمای غنی از پلاکت و سایر مواد مورد نیز جهت احیاء پوست جدا شود. بایوفیلر دارای رنگ و حالتی مشابه چربی طبیعی بدن میباشد که حاوی سلولهای سازنده و فاکتورهای رشد مانند کلاژن میباشد، کلاژن پروتئینی میباشد که در استحکام، شادابی و جوانسازی پوست نقش عمدهای دارد و تا ماهها پس از تزریق در جهت جوانسازی پوست موثر میباشد. ویسکوزیته بایوفیلر با توجه به منطقهای که باید تزریق شود پردازش میشود.
پس از اینکه بایوفیلر آماده شد با استفاده از سرنگهای مخصوص به مناطق مختلف پوست صورت و یا سایر نقاط بدن تزریق میشود.
نتایج تزریق بایوفیلر بلافاصله پس از درمان قابل مشاهده است اما جهت جذب کامل و دیدن نتایج نهایی باید چند هفته صبر نمائید. بایوفیلر تقریباً پس از گذشت 2 ماه به طور کامل در منطقهی تزریق شده جذب میشود و نتایج درمان به خوبی قابل شماهده است.
تعداد جلسات مورد نیاز جهت تزریق بایوفیلر
با توجه به شدت مشکلات پوستی ممکن است هر فردی به تعداد جلسات متفاوتی احتیاج داشته باشد اما به طور کلی 3 جلسه درمان با فاصله 4 هفته برای بیشتر افراد مناسب میباشد.
ماندگاری نتایج حدود 2 سال پس از جلسهی سوم تزریق خواهد بود.
مزایای استفاده از بایوفیلر
حجم بخشیدن به قسمتهایی از پوست که بر اثر افزایش سن دچار کاهش حجم شدهاند |
از بین بردن خطوط ریز چین و چروک |
شادابی و سلامت پوست |
کم تهاجمی بودن: روش تزریق بایوفیلر احتیاج به هیچ گونه جراحی، برش و یا بیهوشی ندارد و تقریباً روشی بدون درد میباشد. |
بدون عارضهی جانبی: با توجه به اینکه مواد تشکیل دهندهی بایوفیلر از خون خود فرد مشتق میشود بنابراین هیچ گونه عارضهی جانبی وجود نخواهد داشت. |
عدم احتیاج به دوران نقاهت: تقریباً بلافاصله پس از پایان تزریق میتوانید فعالیتهای روزمرهی خود را اغاز نمائید و احتیاج به هیچ گونه استراحت و یا دوران نقاهت نمیباشد. |
ماندگاری نتایج برای مدت طولانی: در مقایسه با سایر فیلرهای تزریقی مانند هیالورونیک اسید و یا تزریق بوتاکس، روش تزریق بایوفیلر نتایج ماندگارتری دارد. |
مناطقی که میتوان از بایوفیلر استفاده کرد
بایوفیلر را میتوان در قسمت های مختلف پوست بدن مورد استفاده قرار داد، پوست صورت جزء مناطق رایج برای استفاده از بایو فیلر میباشد اما سایر مناطقی که از این درمان میتوانند بهره ببرند شامل گردن، دستها و یا سایر مناطقی که پزشک تشخیص بدهد میباشد.
کاندید مناسب جهت تزریق بایوفیلر
تمام خانمها و آقایان در سنین مختلف به خصوص افرادی که در سنین میانسالی واقع شدهاند میتوانند از روش تزریق بایوفیلر بهره ببرند و با توجه به اینکه مواد تزریقی در روش بایوفیلر از خون خود فرد تهیه میشود بنابراین هیچ گونه واکنش حساسیت زا و یا عارضهی جانبی دیگری وجود نخواهد داشت.
انتخاب پزشک خوب برای تزریق بایوفیلر
با توجه به اینکه مراحل پردازش خون و استخراج فاکتورهای اساسی جهت بازسازی و احیاء خون احتیاج به تجهیزات مدرن و مجهزی دارد جهت تزریق بایوفیلر باید به مراکزی مراجعه نمائید که هم از تهجیزات کامل برخوردار باشد و هم تکنسین و پزشک متخصص جهت تزریق حضور داشته باشند.
هرگونه تزریقی که توسط پزشکی غیر متخصص انجام شود ممکن است نتایج غیرطبیعی و یا عوارض جانبی فراوانی به همراه داشته باشد.
0 دیدگاه